7 ok, hogy miért bízza MasterMind csoportjának szervezését és menedzselését a GoldenMind-MasterMind csapatára

Mert kiválasztjuk az Ön számára az ideális társakat, így nem kell tartania az elutasításoktól és a személyes érintettségből eredő rossz választásoktól
Mert a MasterMind csoportja megalapításánál minden szükséges dokumentumot elkészítünk, és átadunk
Mert a fontos eszközöket biztosítjuk az Ön MasterMind csoportja számára, így a költségektől és az utána járástól is mentesül
Mert elkészítjük az éves munkatervet az előzetes felmérések és egyeztetések alapján, így mindig tudni fogja, hogy mire számíthat
Mert levesszük a szervezésnek minden gondját a válláról, így a szervezési feladatok helyett céljai megvalósítására koncentrálhat
Mert a csoporttalálkozók sikerét tapasztalt moderátor vezetése biztosítja, így Önnek nem kell megosztania a figyelmét célja megvalósítása és találkozó vezetése között
Mert így valóban csak a fejlődésre és céljai megvalósítására koncentrálhat.

Bízza ránk Mastermind csoportjának szervezését és menedzselését!

 

Szolgáltatásainkról rövidenMastermind csoportok szervezése

MasterMind csoportjainkba folyamatosan várjuk azokat, akik céljaik megvalósításának egyik legkiválóbb eszközét, a tartós gazdagság titkos fegyverét, a MasterMind csoportot választják.

Jelentkezőket számos csatornán keresünk és fogadunk, ám szigorú feltételek és szervezési irányelvek határozzák meg azt, hogy a jelentkezők számára milyen összetételű MasterMind csoport megalapítására teszünk javaslatot.

A jelentkezést követően egy kérdőív kitöltése után személyes interjú alapozza meg a választást.

A kiválasztottak egy zártkörű találkozón ismerhetik meg egymást, mely alkalom után a jelenlévők dönthetnek a Mastermind csoportban való részvételről. Ezt követi a MasterMind csoport megalakulása.


Mastermind csoport megalapítása

Egy személyes találkozó keretében a leendő MasterMind csoport tagjainak hiánytalan jelenlétében kerül sor a MasterMind csoport megalapítására.

A találkozó keretében az alakuló MasterMind csoport tagjai elfogadják:

  • az működési szabályzatot
  • a titoktartási nyilatkozatot

Az alakuló találkozón a GoldenMind-MasterMind átadja a tagok számára a szükséges dokumentációt és a MasterMind Mátrix - munka- és jegyzetfüzet csomagot.


MasterMind éves munkaterv elkészítése

Az alakuló találkozó alkalmával (vagy egyedi szolgáltatás esetén egy személyes találkozón) felmérést készítünk a MasterMind csoport tagjai körében, és abból "kívánságlistát" készítünk.

A kívánságlistán szereplő témakörök prioritási rendbe történő állítását követően készítjük el a tényleges éves munkatervet, és adjuk át azt a MasterMind csoport számára.


MasterMind csoport tevékenységének teljes körű menedzselése

A szolgáltatási csomag az alábbiakat tartalmazza:

  • személyes és online találkozók szervezése
  • a találkozók napirendjének összeállítása
  • emlékeztető készítése a találkozóról
  • a találkozók utánkövetése, a találkozón vállaltakra való emlékeztetők küldése
  • egyéb, a találkozók szervezésével és nyilvántartásával kapcsolatos teendők ellátása

Zártkörű Facebook csoport létrehozása, menedzselése és moderálása

A megalakult MasterMind csoport részére zártkörűen működő Facebook csoportot hoz létre, melynek a működését menedzseljük és moderáljuk.


MasterMind csoporttalálkozók moderálása

A MasterMind személyes és online találkozók levezetése az előzetesen felállított napirend betartásával és betartatásával, témavezetéssel.

A MasterMind csoport moderátorának feladata a csoportdinamika fenntartása, és az esetlegesen felmerülő konfliktushelyzetek kezelése.


Ha kérdése maradt, vegye fel a kapcsolatot velünk

Ha kérdése megválaszolatlan maradt, állunk rendelkezésére!

>>> Vegye fel a kapcsolatot velünk ide kattintva! >>> 

Csatlakozz alakuló MasterMind csoportjaink egyikéhez

Csak kattints az alábbi gombra és az űrlap kitöltését követően felvesszük veled a kapcsolatot, hogy a MasterMind csoportjaink egyikéhez való csatlakozás lehetőségéről beszélgethessünk.

Untitled Document