Elállási feltételek

Termék vásárlása esetén:

A http://goldenmind.hu és a https://goldenmind.hu weboldalakon megrendelt termékek esetében a termék átvételétől számított 14 naptári napon belül a vevő elállhat. (45/2014, (II. 26.) Kormányrendelet)

A Vevő elállási szándékát a 45/2014, (II. 26.) Kormányrendelet mellékleteként megjelent nyomtatványon, vagy bármely más egyértelmű jognyilatkozat útján közölheti a Kapcsolat menüpontban fel tüntetett elérhetőségeken.

Abban az esetben, ha a megrendelt árucikket a Vevő átvette, úgy az átvett termék(ek)et, eredeti csomagolásában, a Vevő a saját költségén köteles az eladó részére visszajuttatni.

Amennyiben a Vevő a megrendelt árut átvette, és annak ellenértékét megfizette, úgy a visszaküldött áru visszavételezését követően, 8 napon belül, a vételárat a vevő számára visszautaljuk, illetve utánvét esetében postai úton visszaküldjük.

Szolgáltatás megrendelése, szerződéskötés esetén:

Abban az esetben, ha a Vevő a http://goldenmind.hu, illetve a https://goldenmind.hu weboldalon szolgáltatást rendel meg, és a szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés létrejött, melynek feltételeit az Általános Szerződési Feltételek szabályozzák és a Vevő a létrejött szerződéstől el kíván állni, úgy arra a 45/2014, (II. 26.) Kormányrendelet értelemében jogában áll a következők szerint:

A vevő az elállási szándékát a 45/2014, (II. 26.) Kormányrendelet mellékletében szereplő nyomtatvány minta alkalmazásával, vagy egyéb önálló jognyilatkozattal teheti meg.

Amennyiben a Vevő a Szolgáltatás tárgyában kötött szerződésre a megrendeléskor, vagy azt követően az elállásig szolgáltatási díjat, vagy annak előlegét, illetve résztörlesztést fizetett, úgy az elállásról szóló nyilatkozat kézhezvételét követő 8 napon belül a Szolgáltató valamennyi megfizetett díjat visszafizeti a Vevő által történt fizetési módnak megfelelően átutalással, illetve készpénzes fizetés esetén postai kézbesítés útján.

Az elállás jogi szabályozása tekintetében a 45/2014, (II. 26.) Kormányrendeletben foglaltak az irányadók.

Kapcsolat

Golden Mind - Mastermind

Udvardy Mihály
alapító
mastermind szakértő
vezető moderátor

Telefon: 06 70 777 9221

email: goldenmind@goldenmind.hu

 

Csatlakozz alakuló MasterMind csoportjaink egyikéhez

Csak kattints az alábbi gombra és az űrlap kitöltését követően felvesszük veled a kapcsolatot, hogy a MasterMind csoportjaink egyikéhez való csatlakozás lehetőségéről beszélgethessünk.

Untitled Document