Megrendelési és fizetési feltételek


Szolgáltató:

GoldenMind s.r.o.
Udvardy Mihály Ferenc kizárólagos tulajdonos

Székhely: 943 01 Sturovo, Hlavná 22. (Szlováia)

Adószám:SK2120751534
Bankszámla száma: IBAN: BG52INTF40015058915472 BIC-kód: INTFBGSF


 1. Tudomásul veszem, hogy a jelentkezési lap kitöltése és a "Jelentkezem" gombra (linkre) való kattintás vásárlásnak minősül, és vállalom, hogy a részvétei díjat a megrendelő űrlapon megadott email címre küldött díjbekérőn szereplő határidőn belül átutalom a GoldenMind s.r.o. 943 01 Sturovo, Hlavná 22. (Szlováia) (továbbiakban: vállalkozó) a MyPOS Banknál vezetett IBAN: BG52INTF40015058915472 BIC-kód: INTFBGSF vállalkozói folyószámlájára, vagy a vállalkoz által biztosított online bankkártyás fizetéssel.
  A számla (adóügyi bizonylat) első példányát - a vállalkozó a díjbekérő alapján történt pénzügyi teljesítést követően - elektronikus úton kézbesíti.
 2. A jelentkezés, a részvételi díj befizetésével, átutalásának, vagy bankkártyás fizetést követően a vállalkozó számláján történt jóváírásával, válik érvényessé.
  Felhívjuk figyelmét, hogy a részvétel lehetősége, a rendezvények korlátozott számú helyekre való tekintettel, csak a határidőre történő pénzügyi teljesítés esetén garantált.
  Késedelmes fizetés esetén a vállalkozó jogosult a nemfizető jelentkező helyét más jelentkezővel feltölteni. Ebben az esetben a vállalkozó a késedelmesen fizető részére 2.500,- Ft kezelési költség levonását követően, a fennmaradó összeget a jelentkező számlájára - melyről az átutalás érkezett - visszautalja
 3. Amennyiben a jelentkezési lap kitöltése és a "Jelentkezem" gombra (linkre) történő kattintást követően 3 napon belül nem érkezik meg a visszaigazolás, melyet a jelentkezési lapon megadott, úgy kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 70 777 9221-es telefonszámon, vagy az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címen.
 4. A részvétel lemondása, csak a írásban lehetséges, rendezvény esetén legkésőbb a rendezvényt megelőző 8 nappal korábban, szolgáltatás igénybevétele esetén a szolgáltatásnyújtása előtt 14 nappal. Ez esetben 2.500,- Ft kezelési díj levonásával, a részvételi díjat a jelentkező számlájára - melyről az átutalás érkezett - visszautaljuk.
  A rendezvényt megelőző 8. és 2. nap közötti időszakban, írásban benyújtott lemondás esetén a vállalkozót, a részvételi díj 50%-a illeti meg. A különbözetet a vállalkozó a jelentkező számlájára - melyről az átutalás érkezett - visszautaljuk.
  A rendezvényt megelőző 2 napon belül a rendezvényen való részvétel írásban lemondható, azonban a már befizetett részvételi díj egésze a vállalkozót illeti meg.
  Szolgáltatás lemondása esetén, a szolgáltatás nyújtását megelőző 13. és 2. nap közötti időszakban, írásban benyújtott lemondás esetén a vállalkozót egyszeri díjas szolgáltatás esetén, a szolgáltatás díjának 25%-a illeti meg. Havi díjas szolgáltatás esetén 1 havi szolgáltatási díj illeti meg. A különbözetet a vállalkozó a jelentkező számlájára - melyről az átutalás érkezett - visszautaljuk.
  A szolgáltatás nyújtását megelőző 2 napon belül a szolgáltatás írásban lemondható, azonban a már befizetett díj egésze (havi díjas szolgáltatás esetén 1 havi díj) a vállalkozót illeti meg.
 5. A jelentkezéssel a jelentkező hozzájárul, hogy adatait a GoldenMind s.r.o. az Aadatkezelési Szabályzat szerint kezelje, és további információkat küldjön a "Jelentkezési lapon megadott email címre, kizárólag a rendezvénnyel illetve a szolgáltatás nyújtásával összefüggésben azt megelőzően, és azt követően.
  Az adatkezelési hozzájárulás nem terjed ki a rendezvénytől független reklám célú üzenet eljuttatására.

Kapcsolat

Golden Mind - Mastermind

Udvardy Mihály
alapító
mastermind szakértő
vezető moderátor

Telefon: 06 70 777 9221

email: goldenmind@goldenmind.hu

 

Csatlakozz alakuló MasterMind csoportjaink egyikéhez

Csak kattints az alábbi gombra és az űrlap kitöltését követően felvesszük veled a kapcsolatot, hogy a MasterMind csoportjaink egyikéhez való csatlakozás lehetőségéről beszélgethessünk.

Untitled Document